شارژ کالابرگ جدید از ۱۵ مرداد؛ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ کی شارژ می‌شود؟ قیمت طلا امروز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ + جدول وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵

اعلام جزئیات تسهیلات فرزندآوری و ودیعه مسکن

اعلام جزئیات تسهیلات فرزندآوری و ودیعه مسکن دو مورد از تسهیلات حمایت از خانواده در قانون برنامه و بودجه ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرده که ابلاغیه‌های لازم در این زمینه تا اردیبهشت ارسال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 19
کد خبر: ۱۳۰۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر صحابی رئیس گروه بانک‌های تخصصی اداره اعتبارات بانک مرکزی در گفتگو با خبر ۱۴ به سوالات زیر پاسخ داد:

از اول اردیبهشت آیین نامه مرتبط با تسهیلات فرزند آوری و تسهیلات ودیعه مسکن برای خانوار بدون مسکن را که صاحب فرزند سوم شدند، ابلاغ می کنید؟

 دو مورد از تسهیلات قرض الحسنه در قانون برنامه و بودجه ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرده که یکی از آن‌ها تسهیلات قرض الحسنه فرزند آوری تا سقف ۵۰ میلیون است که دوبرابر شد. طبق این قانون بانک مرکزی تا اردیبهشت ۱۴۰۱ مهلت دارد تا ابلاغیه‌های لازم در این زمینه را به بانک‌ها ارسال کند.

تسهیلات دوم مربوط به وام ودیعه، خرید و ساخت مسکن است که سقف آن ۱۵۰ میلیون تومان برای خانواده‌هایی است که فاقد مسکن بودند و از سال ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم و بیشتر شدند که این موضوع در قانون و بودجه سال ۱۴۰۱ به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده که این هم در نهایت تا پایان هفته کارهای اجرایی آن انجام می‌شود؛ به هرحال این موضوع باید در کمیسیون‌های مربوط بانک مرکزی مصوب شود.

با توجه به اینکه فردا آخرین مهلت بانک مرکزی برای ابلاغ آیین نامه این تسهیلات است، والدین از چه تاریخی می توانند این تسهیلات را دریافت کنند؟ آیا سامانه ای که قانون برای دریافت تسهیلات تصریح کرده که بانک مرکزی باید ایجاد کند، آماده شده است؟

سامانه مربوطه در حال تکمیل است و کارهای نهایی آن در حال انجام است. با توجه به عملکردی که می‌خواهیم از سیستم بانکی بگیریم این سامانه‌ها نیاز است، زیرا، این تسهیلات در سرفصل‌های مختلفی پرداخت می‌شوند. هر دوی این تسهیلات نام برده شده قرض الحسنه هستند و بازپرداخت ۲۰ ساله دارند. سقف تسهیلات ودیعه، خرید و ساخت که می‌توانند خانواده‌ها انتخاب کنند به دوقلوها به دو فرزند  حساب می‌شوند که خانواده ها بابت فرزند اول یک تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی دریافت خواهند کرد و بابت فرزند دوم، هم تسهیلات فرزند دوم را دریافت می‌کنند.

با توجه به قانون، بانک ها حاضر می شوند این تسهیلات را با دریافت یک سفته یا ضامن پرداخت کنند؟

در ابلاغیه ای که به دست بانک ها خواهد رسید، این موضوع هم ابلاغ خواهد شد.

کلمات کلیدی: مسکن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار